Din Isenkræmmer

  

Din Isenkræmmer - Din GrydeGuru

Når vi byder velkommen på GrydeGuru.dk og i butikken i Slagelse, byder vi samtidig velkommen til Din Isenkræmmer. Vi er stolt medlem af den danske isenkramkæde Din Isenkræmmer, og derved en del af et landsdækkende netværk af fysiske isenkræmmerbutikker. Din Isenkræmmers mission er at leverer godt isenkram til de bedste priser i markedet, om det så gælder de varer som trender netop nu, det basale du har brug for i dit køkken og hjem, eller de sjove gaver.

Din Isenkræmmer kæden er en frivillig kæde og består af 30 fysiske butikker som ligger spredt ud i hele Danmark. Derudover har vi en webshop, GrydeGuru.dk, som ligeledes sælger Din Isenkræmmer produkter, samt andre spændende produkter som vi selv vælger.

Velkommen til vores stolte Din Isenkræmmer online butik og velkommen i en af vores mange Din Isenkræmmer butikker rundt om i landet.

Din Isenkræmmer logo | GrydeGuru.dkDin Isenkræmmer logo | GrydeGuru.dk

 

 

Din Isenkræmmer tilbudsavis

Her finder du den nyeste Din Isenkræmmer tilbudsavis (åbner i et nyt vindue). Alle tilbud gælder så længe lager haves, og vær desuden obmærksom på udløbsdato på avisen.

Din Isenkræmmer tilbudsavis - Juii 2023Din Isenkræmmer tilbudsavis - Juii 2023
Din Isenkræmmer tilbudsavis - Juli 2023

 

 

Conzept - Din Isenkræmmer produkter

Vidste du, at vi faktisk har vores helt eget brand i Din Isenkræmmer? Mærket hedder Conzept og finde udelukkende i butikker med tilknytning til Din Isenkræmmer kæden, både fysisk og online. Derfor finder du i dag mange spændende produkter i Conzept mærket som alle er udvalgt for at give ekstra fordele såsom bedre kvalitet til prisen, den laveste pris i markedet - eller en fast vare til en fast lav pris.

Da vi selv udvælger varerne i Conzept mærket vil du også kunne finde alt fra køkkenmaskiner til grydelapper. Så længe vi mener at kunne gøre det bedre, vil det være en mulighed at du finder varen i Conzept mærket hos os.

Se alle Conzept produkter her.

 

 

Din Isenkræmmer - Hvem er vi?

Din Isenkræmmer er en anerkendt og pålidelig isenkræmmerkæde som har eksisteret i mange år, der tilbyder et bredt udvalg af isenkramprodukter til hjemmet. Vi skiller os ud fra mængden ved at tilbyde høj kvalitet til markedets laveste priser. I Din Isenkræmmer kæden er vi altid på jagt efter det næste gode tilbud, og vi har størrelsen til at købe store partier - hvilket vi ofte gør!

Som en del af Din Isenkræmmer-kæden er GrydeGuru.dk din dedikerede online destination for alt inden for køkkenudstyr og isenkræmmerprodukter.

Din Isenkræmmer har en lang historie inden for isenkræmmerbranchen og har etableret sig som en førende leverandør af produkter til både alle os almindelige hjemmekokke, alle som elsker smuk pynt til hjemme, og selvfølgelig alle praktiske produkter du har brug for. Vi er stolte af vores store isenkramsortiment, der spænder fra køkkenredskaber og gryder til elektroniske apparater og dekorative elementer til hjemmet.

GrydeGuru er også Din Isenkræmmer

Ved at være en del af Din Isenkræmmer-kæden er GrydeGuru.dk i stand til at tilbyde vores kunder (ja, dig!) en række fordele. Først og fremmest kan du være sikker på, at alle vores produkter er af høj kvalitet og nøje udvalgt efter vores standarder til kvalitet og pris. Men hos os finder du Din Isenkræmmer tilbud online og kan få det leveret til hele Danmark.

Som en del af Din Isenkræmmer arbejder vi tæt sammen med vores leverandører for at sikre, at du får produkter, der lever op til dine forventninger. Og naturligvis at skaffe isenkram til altid gode priser!

Desuden giver vi en enestående kundeserviceoplevelse - se bare vores Trustpilot. Vores personale, både online og i butikken i Slagelse, er altid klar til at besvare dine spørgsmål, give rådgivning og hjælpe dig med at finde de bedste produkter til dine behov. Læs mere om menneskene bag GrydeGuru.dk

Vi stræber efter at give dig en problemfri og behagelig shoppingoplevelse, uanset om du besøger vores online butik GrydeGuru.dk eller vores fysiske butikker.

Få de bedste priser hos Din Isenkræmmer

Som en del af Din Isenkræmmer-kæden er GrydeGuru.dk også altid i stand til at tilbyde dig konkurrencedygtige priser og bedste tilbud og kampagner på kendte og ukendte mærker. Vi er ægte Isenkræmmere og ægte købmænd, og vi vil gøre alt for at sikre dig de bedste priser på varerne. Ganske enkelt.

Uanset om du er en erfaren kok eller bare leder efter de rette værktøjer til dit hjemmekøkken, kan du stole på Din Isenkræmmer og vores butik GrydeGuru.dk til at levere de bedste isenkræmmerprodukter på markedet. Vi er dedikerede til at opfylde dine ønsker og gøre din købsoplevelse lidt bedre. Velkommen til Din Isenkræmmer-familien, velkommen til vores familie!

Besøg vores butik i Slagelse

Vil du se varerne fysisk er du altid velkommen til at besøge vores mere end 1000 kvm. butik i Slagelse. Vi har her udstillet så mange af varerne fra GrydeGuru.dk og Din Isenkræmmer som overhovedet muligt - og det er altså en hel del!

Udover butik i Slagelse kan Din Isenkræmmer også tilbyde butikker i resten af Danmark. Du kan se alle butikker, tilbudsaviser og anden information om Din Isenkræmmer samarbejdet på dinisenkraemmer.dk - bemærk dog at det ikke er muligt at købe produkter på den side.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Din Isenkræmmer - og GrydeGuru

Se åbningstider og adresse på GrydeGuru butikSe åbningstider og adresse på GrydeGuru butik
GrydeGuru butik - Japanvej 26, 4200 Slagelse