Støbejernsgryder

Med en stegegryde i støbejern forenkles dagligdagens madlavning betydeligt. Støbejern har nemlig den unikke egenskab at kunne fordele varmen, samtidig med at kunne holde på den. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt maden nu skulle brænde på eller om den når at blive kold inden gæsterne ankommer, da maden fint kan passe sig selv i en gryde af støbejern.

Stegegryder i støbejern er et utroligt alsidigt og uundværligt køkkenredskab, der kan anvendes på alle typer kogeplader og selv i ovne. Det holdbare støbejern er afgørende for grydens allround anvendelse. Den jævne varmefordeling i hele gryden betyder, at støbejernsgryder både kan bruges til langtidsstegning af oksefilet, braisering af fjerkræ, kogning af gryderetter og supper samt til bagning af lækre grydebrød.

Hos Grydeguru.dk finder du alle de kendte kvalitetsmærker såsom Staub, der anvendes af professionelle kokke verden over, de farverige og populære støbejernsgryder fra Le Creuset, eksklusive Morsø stegegryder i unikt støbejern, Eva Trio stegegryder, der er exceptionelle til grydestegning og de velkendte stegegryder fra Scanpan i tidssløs design med lang holdbarhed.

Læs mere Læs mindre
pr. side

Viser 48 af 51 produkter

Stigende orden
pr. side

Viser 48 af 51 produkter

Stigende orden
Side
pr. side
Stigende orden