Alfi

Udvalget af Alfi termokander hos Grydeguru.dk spænder vidt og fås i forskellige prisklasser. Vælger du en Alfi Eco termokande i plastic eller den klassiske kegleformede termokande, så fås de to modeller i mange flotte farver til en billig pris, og de egner sig fint til hverdagsbrug.

Alfi Gusto er en termokande i et kompakt design med enkle, rene linjer, som er fremstillet i aluminium og lakeret. Den har et unikt og praktisk hældesystem og kan betjenes med én hånd, og prismæssigt ligger den i mellemklassen. Du kan også vælge den dyrere, klassiske model Alfi Juwel, som med sit elegante design pynter på alle kaffeborde eller på mødebordet på kontoret.

Den dyreste model er Alfi Achat, som har et dynamisk, kegleformet design med en bred og stabil bund, og den har vundet mange priser for sit smukke design. Achat termokander er fremstillet i aluminium og lakeret i f.eks. hvid, sort og grå, men du kan også få en Achat termokande, som er fremstillet af forkromet messing, og lige nu er der mange gode tilbud at finde i webshoppen hos Grydeguru.dk.

Har du spørgsmål vedrørende Alfi termokander eller andre produkter i webshoppen, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Du kan nemt og sikkert bestille varer online uden gebyrer, og du har 30 dages fortrydelsesret.

Læs mere Læs mindre
pr. side

21 produkter

Stigende orden
pr. side

21 produkter

Stigende orden
pr. side