Mød medarbejderne

Mød nogle af menneskene bag GrydeGuru.dk eller læs historien om GrydeGuru.dk


Jeanette Grevelund

Medejer, GrydeGuru.dk
Send Jeanette en e-mail. 
TLF: 53 53 44 77
Mød Jeanette på Facebook

Som medejer af både en fysisk butik og en webshop kan det være svært at finde plads til de mange forskellige opgaver, der skal løses. Men Jeanette er primært fokuseret på webshoppen det meste af året, hvor hun kæmper for at få lagt alle produkter ind. Det er en temmelig stor opgave, når man driver en webshop, skal det siges.

Jeanette har selvfølgelig en enorm viden inden for alle produkter, du finder i en isenkræmmer. Derfor kan du altid få svar på selv de mest komplicerede spørgsmål, du måtte have. Ikke alene har hun opnået denne viden gennem de mere end 20 år, hun har bevæget sig inden for isenkram, men hun gør det også altid med et smil - selv når det er skriftligt.

I travle perioder kan du også møde Jeanette i den fysiske butik, hvor hun nyder at være sammen med kunderne, især når juletravlheden melder sig. Du skal dog have løbeskoene på, for det er de færreste, der kan følge med Jeanette, når hun farer rundt blandt gryder, potter og pander.

Hvis du har generelle kommentarer til oplevelser i webshoppen, både de gode og de uheldige, er du velkommen til at skrive til Jeanette. Hun lægger vægt på at sikre, at vi yder den bedst mulige service, og det kan du også forvente fra os, både fysisk og online!

Jeanette GrevelundJeanette Grevelund

Brian Grevelund

Medejer, GrydeGuru.dk
Send Brian en e-mail.
TLF: 58 50 50 32
Facebook logo LinkedIn logo

Betegnelsen "isenkræmmer" er i hvert fald passende! Brian har ikke bare arbejdet med isenkram i mere end 25 år, han har endda oplevet det fra barnsben, da hans far også drev en isenkramforretning. Men Brian er også en fantastisk købmand, der lægger vægt på at kunne sælge isenkram til den rigtige pris. Hans købmandsgen ligger i at opnå den rette indkøbspris, hvilket næsten altid lykkes (som du nok kan se).

Men man kan ikke blot leve af at indkøbe varer - varerne skal også sælges. Derfor har Brian også overblikket i butikken og på lageret, hvor der er en konstant strøm af nye og eksisterende varer, der skal modtages og håndteres. Så snart han kommer ind i butikken, vil du næsten altid finde ham i samtale, oftest med kunder, der søger el-produkter eller anden viden om de mange produkter, du kan finde hos os.

De mange roller, Brian har, betyder også, at du faktisk kan kontakte ham om alt, hvad du oplever i butikken, og det værdsættes meget. Brian har klart ønske om, at vi kan tilbyde det bedste fra alle hylder, men samtidig er han klar over, at ikke alt er muligt. Derfor er den løbende dialog med kunderne essentiel for ham for at sikre, at vi går den rigtige vej - den vej, som du som kunde ønsker, at vi skal gå.

PS: Når vi siger "kontakter", anbefaler vi, at du møder op fysisk eller ringer til Brian. Når vi forsøger at få ham til at sidde på sin kontorstol og besvare e-mails eller bare tjekke sin mail, går der kun få minutter, før han er tilbage på gulvet - "jeg skal lige...", som han siger.

Brian GrevelundBrian Grevelund

Emmelie Nielsen

Webshop assistent, GrydeGuru.dk
Send Emmelie en e-mail.
TLF: 53 53 44 77
Facebook logo

Selvom Emmelie er ung, har hun lang erfaring hos GrydeGuru.dk, faktisk den længste efter ejerne. Hun er også den person, du møder på telefonen og oftest også på mailen, når du skriver til kundeservice. Emmelie varetager både pakkeriet af kundeordrer, der er bestilt på webshoppen, samt den kundekontakt, der foregår før, under og efter.

Emmelie er en stjerne, der har styr på sine arbejdsopgaver og besidder stor viden inden for isenkram. Det vil du både se på nogle produkter, hvor hun skriver produktbeskrivelser, og du vil også møde hende under vores liveshopping-events, som vi afholder på GrydeGurus Facebook-side.

Du kan altid skrive til Emmelie angående produkter, du har spørgsmål til, hvis du har en ordre liggende hos os, eller hvis du oplever fejl i webshoppen - Emmelie lover at tage sig af det. Vi foretrækker, at produkt- og ordrespørgsmål sendes til vores info-mail, men skulle du komme til at skrive direkte, svarer Emmelie selvfølgelig også.

Emmelie NielsenEmmelie Nielsen

Michelle Boserup

Butikselev, GrydeGuru.dk
Send Michelle en e-mail.
TLF: 58 50 50 32
Facebook logo

Som elev hos GrydeGuru er der altid meget at lære, og det mærker Michelle også. En elevuddannelse kan for udefrakommende lyde som en simpel uddannelse, men det er den ikke - måske fordi vi stiller krav til både opgaver, evner og produkviden. Heldigvis er Michelle en af vores stjerneelever, som konstant udvikler sig.

Michelle er en del af det daglige team i den fysiske del af butikken. Du vil derfor møde Michelle bag kassen i butikken i Slagelse og se hende smile, når du handler eller har spørgsmål. Som elev lærer Michelle alt omkring de produkter, vi har i en klassisk isenkrambutik, og der er meget at huske - du er mere end velkommen til at komme ned og tage en snak med Michelle.

Du kan også støde på Michelle på vores Facebook-side, hvor hun blandt andet laver mange af opslagene. Hun optræder også fra tid til anden foran kameraet og præsenterer de produkter, hun holder af i butikken. Hvis der er noget, du gerne vil have fokus på, kan du skrive til Pernille, og hun kan sørge for at fortælle om det og dele det på Facebook.

Kom ned og hils på Michelle og kollegaerne i butikken, og få en snak om produkterne og oplev den isenkram-passion som de alle udviser.

Michelle BoserupMichelle Boserup

Pernille Nielsen

E-handelselev, GrydeGuru.dk
Send Pernille en e-mail.
TLF: 53 53 44 77

Der er endnu ikke den største erfaring inden for e-handel, men det er netop det, Pernille arbejder på. Pernille er nemlig i gang med en e-handelsuddannelse, og her er hun tilknyttet GrydeGuru.dk i forbindelse med den praktiske erfaring, der er indbygget i denne uddannelse - og det er vi glade for.

Pernille ønsker at lære alt omkring e-handel, så derfor er det ønsket at komme hele vejen rundt - fra pakning af ordre til produktoprettelser og alt drift af webshoppen. Derfor er Pernille lidt over det hele, hvilket også gør, at du kan støde på hendes flotte beskrivelser af produkter og kategorier.

En af de ting som Pernille også kommer omkring, er vores nyhedsmail. Netop grundet den store produkviden og oplæring indenfor e-handel, er det nemlig ofte en af Pernilles opgaver at skrive vores nyhedsmail (så se at få dig tilmeldt nyhedsmailen).

Da Pernille har lang erfaring fra fysisk butik og er både uddannet serviceøkonom og isenkræmmer i en kædebutik, er der stor erfaring at trække på. Skriver du direkte til Pernille, vil du få et kvalificeret svar på alt vedrørende de produkter, du finder på vores webshop - prøv bare!

Billede er på vejBillede er på vej

Mikael Kristensen

Webshop drift og udvikling, GrydeGuru.dk
Send Mikael en e-mail. 
Facebook logo LinkedIn logo

Med en fortid inden for opstart, udvikling og drift af webshops har Mikael stor viden inden for sit felt. Han har arbejdet med webshops siden 2010, da han startede sin første "butik på internettet" netop dette år.

Denne erfaring bruges i dag til at hjælpe GrydeGuru med tekniske udfordringer, systemhjælp og drift af webshoppen. Mikaels primære opgaver omfatter ikke produkter, tekster eller butikken, men derimod alt omkring systemer, som skal hjælpe kollegaerne med en enklere hverdag.

Mikaels system-hjerne arbejder konstant på at gøre opgaver mere simple, ikke har for os selv men også for dig som kunde. Derfor er han meget interesseret i at høre, hvis du har oplevelser på webshoppen som virker ulogiske eller besværlige!

Hvis du har spørgsmål, gode råd eller kommentarer til noget, du ser på webshoppen, i de mails, du modtager, eller de processer, du oplever, vil Mikael meget gerne modtage en mail om det.

Mikael KristensenMikael Kristensen