Om os

Er du nysgerrig på hvem vi er? Vidste du f.eks. at vi ikke altid har heddet GrydeGuru, og at vi faktisk har ligget flere steder i byen? Læs med herunder.

Hvem er "bag ved" GrydeGuru.dk?

Som det har været de sidste snart 30 år, er det Brian & Jeanette Grevelund som ejer og driver GrydeGuru, både den fysiske butik på Japanvej 26, 4200 Slagelse, samt lager og webshop på samme lokation. I mellemtiden har også Kop & Kande Slagelse været deres, men denne er solgt videre til deres datter, Catharina Grevelund.

I dag er GrydeGuru effektivt drevet af mellem 6 og 12 mennesker, alt efter sæson. Her står vi hver dag og pakker kundeorder bestilt på GrydeGuru.dk, ligesom vi tager imod kunder i den fysiske butik.

Tanken bag produkter og priser er sådan set uændret gennem tiden. Det er i dag lige så vigtigt at have nyttige, sjove, overraskende og "midlertidlig moderne" produkter til gode priser, som det altid har været. Og vi gør os hver dag umage med netop det!

Velkommen til GrydeGuru.dk - i butikken og online.

   
--

Kærligste hilsner

Brian, Jeanette og resten af Guru-teamet

Mød medarbejderne og læs mere om hvem vi er og hvad vi laver.

 

 

GrydeGuru butik i SlagelseGrydeGuru butik i Slagelse
GrydeGuru butik Slagelse

Fra Damborg Isenkram til GrydeGuru.dk

Oprindelig hed GrydeGuru faktisk ikke GrydeGuru, men derimod Damborg Isenkram. Dengang lå butikken i City 3, det lille center på Jernbanegade overfor Vestsjællandscentret. Siden har GrydeGuru ligget nogle år i Vestsjællandscentret, inden de fik tilbud det nuværende store butiks- og lagerlokale på Japanvej 26 i Slagelse.

I dag er GrydeGuru en moderne og stor isenkram forretning som forhandler alt klassisk isenkram, men som altid forsøger at udvide med spændende og skæve varer - som det altid har været i isenkram butikkerne.

Hvad der startede med omkring 600 kvm. i City 3, blev til omkring 300 kvm. i Vestsjællandscentret, er nu blevet til 1000 kvm. boksbutik på Japanvej 26. Hvis sidste gang du kom i butikken var, da den hed Damborg Isenkram, så vil du næppe kunne kende butikken i dag. Kom gerne forbi og se.

Du kan læse mere om vores seneste flytning på sn.dk (åbner i nyt vindue).

 

 

GrydeGuru - En del af "Din Isenkræmmer"

Vi er ikke alene. GrydeGuru er nemlig en del af kæden Din Isenkræmmer, en frivillig kæde af danske isenkræmmere. Kædens formål er at få stordriftfordele som giver postive effekter indenfor markedsføring, aviser, genkendelighed og selvfølgelig at kunne købe ind i større partier til bedre priser.

Det er ikke muligt at finde 2 helt ens butikker i Din Isenkræmmer kæden. Alle butikker er nemlig selvstændigt drevet og med ejere som justerer sortimentet efter netop den lokale butiks placering. Det er efterhånden en sjældenhed at finde butikker som både er lokalfokuseret og samtidig har fællesindkøb - men det har vi!

Din Isenkræmmer logoDin Isenkræmmer logo
Din Isenkræmmer, frivillig kæde

 

 

En ægte GrydeGuru - alt til køkkenet!

Selvom en isenkræmmer traditionelt set har haft mange forskellige produktkategorier, så er vores primære fokus - som navnet måske indikerer - på udstyr til køkkenet. Det er i køkkenet vi har vores passion, det er her vi har aller mest at byde på og det er her vi er Guru'er.

Det betyder at vi i dag har samlet et stort udvalg af både klassisk og moderne køkkenudstyr - ofte, men ikke altid - fra de kendte mærkevareleverandører. Disse kan du i øvrigt finde links til i menuen under "Mærker". Og så har vi naturligvis altid gode rabatter at byde på.

 

Velkommen til GrydeGuru.dk - Isenkram online


Her bor vi:
GrydeGuru.dk
Japanvej 26
4200 Slagelse
[email protected]
TLF: 53 53 44 77


CVR: 18666685
Bank: Jyske Bank
Reg.: 7565
Konto: 0001002174

--

Artiklen er skrevet af: Mikael Kristensen, Web & Produkter GrydeGuru.dk

"Om sommeren er jeg på terrassen så meget jeg kan. Jeg elsker at grille og hygge mig udendørs. Og så er jeg vild med at fejre højtiderne, og i det hele taget skabe hygge."
Mikael Kristensen, GrydeGuruMikael Kristensen, GrydeGuru